Ζίβκοβιτς ΠΑΟΚ συμβόλαιο: Αυτή είναι η τελική πρόταση

Ζίβκοβιτς ΠΑΟΚ συμβόλαιο: Ο Σέρβος εξτρέμ διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του. Η συνεργασία του με τον Δικέφαλο του Βορρά ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» αποφάσισε να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συμφωνίας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βγει «λευκός καπνός» από τις επαφές που έχουν οι δύο πλευρές.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ανθρώπων των «ασπρόμαυρων» με την πλευρά του Σέρβου μεσοεπιθετικού έχουν κρατήσει εδώ και πολλές εβδομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει την τελική του πρόταση προς τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τουλάχιστον όσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν ετήσιες αποδοχές που φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, ένα ποσό που αυξάνεται, ελέω κάποιων μπόνους επίτευξης στόχων.

Μάλιστα, η πλευρά του Σέρβου μεσοεπιθετικού γνωρίζει πως αυτή είναι η υψηλότερη πρόταση που μπορεί να προσφέρει η ΠΑΕ. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και τους «ασπρόμαυρους». Απολαμβάνει τη ζωή στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, του αρέσει η ομάδα και αγωνίζεται σε μία χώρα που βρίσκεται μία… ανάσα από την πατρίδα του.

Οι δυσκολίες του DEAL

Όμως, με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί αυτό το διάστημα, έχουν εμφανιστεί και κάποιες δυσκολίες. Μία εξ αυτών είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που έχει προταθεί από τον ΠΑΟΚ στον παίκτη. Ο Σέρβος θα ήθελε η συμφωνία να αφορά μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Παράλληλα, αυτό που έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει η πλευρά του προς τους ιθύνοντες της ομάδας είναι πως θέληση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες απολαβές. Αυτή τη στιγμή, οι Νέλσον Ολιβέιρα και Γιασμίν Κούρτιτς είναι οι πιο υψηλά αμειβόμενοι, κάτι που δεν… κάθεται καλά στον Σέρβο.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη δυσκολία στις επαφές των δύο πλευρών έρχεται από τον πατέρα του παίκτη. Ο Γιόβιτσα Ζίβκοβιτς λειτουργεί ως ο μάνατζερ του Αντρίγια και εμφανίζεται αδιάλλακτος στις απαιτήσεις που έχει θέσει για να παραμείνει ο γιος του στην Τούμπα και να συνεχίζει να φορά τα «ασπρόμαυρα».

Η εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη

Η αλήθεια είναι πως η υπόθεση της παραμονής του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ έχει μετατραπεί σε ιδιαίτερη για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Άπαντες αναγνωρίζουν την προσφορά του Σέρβου στην ομάδα και την ποιότητά του, με αποτέλεσμα η υπόθεσή του να έχει «αναβαθμιστεί» ως μία εκ των προτεραιοτήτων της ΠΑΕ.

Το τελευταίο διάστημα, στην υπόθεση έχει «εμπλακεί» και ο Ιβάν Σαββίδης, δείγμα του πόσο σημαντική είναι για τους «ασπρόμαυρους». Πάντως, υπάρχει ένα σημείο… κλειδί στην εξέλιξη των δεδομένων. Αυτό έχει να κάνει με τις κινήσεις του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου και κατά πόσο θα υπάρχουν στη συνέχεια οι οικονομικές συνθήκες για ακόμα καλύτερη προσφορά στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ίσως αυτές τις εξελίξεις να περιμένει και ο Σέρβος για την τελική του απόφαση.

Τελευταία Άρθρα

Related articles