Ξεκάθαρος ο Μπελινέλι: Σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη για λογαριασμό της…

O Μάρκο Μπελινέλι βρίσκεται έντεκα χρόνια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τα χρόνια να περνούν και το φινάλε της -λαμπρής- καριέρας του να πλησιάζει. Στο πλαίσιο αυτό, με βάση τα λεγόμενα του Φουλτζ, ο Ιταλός άσος έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την σκέψη να κλείσει την καριέρα του στην χώρα του και την Φορτιτούντο Μπολόνια.

Ο Φουλτζ, οποίος φέτος έβαλε τέλος στην επαγγελματική του καριέρα, αναφέρθηκε σε μια συνάντησή του με τον γκαρντ των Σπερς και έβγαλε στο «φως» κάποιες… αναμνήσεις και σκέψεις.

 
 

«Ο Μπέλι κι εγώ πήγαμε για δείπνο στο κέντρο της Μπολόνια πριν μερικές μέρες. Μου είπε ότι είναι χαρούμενος με την επιστροφή της Φορτιτούντο στη Serie A και ότι θέλει να μείνει στο Σαν Αντόνιο καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο. Αυτός παρέμεινε εκείνο το αγόρι που γνώρισα όταν ήρθε από τη Βίρτους. Θυμάμαι ότι τότε στην προετοιμασία ήταν ο ταχύτερος μας παίκτης» ανέφερε ο Φουλτζ ενώ συνέχισε «Θυμηθήκαμε εκείνες τις όμορφες στιγμές. Τον ένιωσα πολύ ήσυχο. Ίσως στην καρδιά του να υπάρχει η ιδέα να τελειώσει η καριέρα του στη Μπολόνια αλλά μέχρι στιγμής είναι πρόθυμος να παραμείνει στο ΝΒΑ».

Τελευταία Άρθρα

Related articles