Ξεκάθαρη η Λας Πάλμας, τόσα ζητάει για Αραούχο!

148
Advertisement

H υπόθεση Αραούχο συνεχίζει ν’ απασχολεί τα ελληνικά Μίντια και κυρίως το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Τα σενάρια επιστροφής του “Κινέζου” στην Ένωση δίνουν και παίρνουν ωστόσο τα πράγματα, παρότι ο δικέφαλος σε όποια διαπραγμάτευση γίνει θα έχει σύμμαχο τον παίκτη, δεν είναι εύκολα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Sport24.gr, λοιπόν, ρώτησε στα Κανάρια με πόσα χρήματα πουλάει η Λας Πάλμας τον Σέρχιο Αραούχο, σε συνέχεια των δηλώσεων του προπονητή της ομάδας, Πέπε Μελ που είπε μεταξύ άλλων ότι όποιος θέλει το πρώην “11” της Ένωσης θα πρέπει να πληρώσει!

Μπορεί στην “Ουνιόν” να λένε ότι ακόμη δεν έχουν καταλήξει τι θα κάνουν με τον “Τσίνο”, αλλά ο παίκτης θέλει να φύγει (έστω κι αν έχει ένα καλό συμβόλαιο για να “κάτσει” πάνω έως το ’23) και η πλευρά του “δουλεύει” την υπόθεση, υπολογίζοντας πάντα την ΑΕΚ στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Αλήθεια, οι άνθρωποι του Αργεντινού τι πιστεύουν ότι θ’ αποφασίσει ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ραμίρεζ σε περίπτωση που η πρωταθλήτρια Ελλάδας (εν παραδείγματι) ερχόταν με 3.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 28χρονου; Θα έλεγε “όχι”, όπως ενημερωθήκαμε.

Αποτέλεσμα εικόνας για αραουχο αεκ

Ο Ισπανός παράγοντας μπορεί να μην αξιώνει τα 10.000.000 ευρώ του παρελθόντος,όμως δεν είναι διατεθειμένος να “σκοτώσει” κανέναν από τους παίκτες του για να κλείσει το άνοιγμα του καλοκαιριού. Το περιβάλλον του Αραούχο, που δεν θέλει κι άλλη σεζόν στην La Liga 2, πιστεύει ότι o Ραμίρεζ θα ικανοποιηθεί μ’ ένα ποσό της τάξεως των 4.000.000 ευρώ, αυτό βέβαια αφορά ομάδες εντός Ευρώπης, διότι για Κίνα, Αραβία, ΗΠΑ οι Νησιώτες θα παζαρέψουν το μέλλον της “καψούρας” των ΑΕΚτζήδων με διαφορετικά ποσά.

Βεβαίως, από πλευράς ΑΕΚ, δεν παίζει μόνο η αγορά ή η εκ νέου προσπάθεια για δανεισμό. Να μην αποκλείουμε την περίπτωση που η Ένωση πλησιάσει την Λας Πάλμας ρίχνοντας στο τραπέζι την ιδέα της συνιδιοκτησίας. Κρατήστε πως η περίπτωση Αραούχο θα ξεδιαλύνει τον Ιούνιο, αυτόν το μήνα περιμένει ο κύκλος του ποδοσφαιριστή, όπως και η ομάδα των Καναρίων για να δράσουν. Μην ξεχνάμε ότι η πρώην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι ακόμη “μπερδεμένη” και πρέπει να τακτοποιηθεί με τον νέο τεχνικό διευθυντή, Ρόκο Μαϊορίνο να έχει αναλάβει καθήκοντα μόλις μερικές ημέρες.

Advertisement