«Βόμβα» των Ιταλών για Χεζόνια!

158

Μία πολύ σημαντική παράμετρο αναφορικά με το μέλλον του Μάριο Χεζόνια, τον οποίο θέλει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός, αποκάλυψαν οι Ισπανοί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «www.encestando.es», ο Κροάτης φόργουορντ δεν αναμένεται να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, όχι μόνο δεν βρίσκεται στην… ατζέντα των Καταλανών, αλλά τονίζεται ότι τα δικαιώματά του έχουν πουληθεί ήδη και πως δεν ανήκουν ακόμη στους «μπλαουγκράνα»!

Ωστόσο, το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το που έχουν παραχωρηθεί… Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η ρήτρα του Χεζόνια είναι ύψους 400.000 ευρώ.

Οι «πράσινοι» έχουν ενημερώσει τον Κροάτη πως θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία του μαζί του, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφραστεί αναλόγως. Πλέον, μένει να φανεί εάν στον… καπνό των Ισπανών υπάρχει και… φωτιά για τον «Σούπερ Μάριο».
Από ‘κει και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες η Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποδεσμεύσει και τον Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.