Βιτάλ Παναθηναϊκός: Κίνηση-ματ από το τριφύλλι – Η ρήτρα και η αγορά

Βιτάλ Παναθηναϊκός: Κατάφερε από την πρώτη αγωνιστική να κερδίσει την καρδιά των οπαδών του Παναθηναϊκού με την εμφάνισή του. Ο Βιτάλ δίνει στον προπονητή του τη δυνατότητα να έχει ένα δεύτερο δεκάρι στην ενδεκάδα. Ξεκινώντας από τα άκρα συγκλίνει ανοίγοντας χώρους στον Χουάνκαρ, ενώ έχει τη δυνατότητα να απειλεί από μέση και μακρινή απόσταση, να παίζει εξαιρετικά το ένας με έναν και να αξιοποιεί κάθε κίνηση των συμπαικτών του.

Με γεμάτες χρονιές στη Βραζιλιά ο Βιτάλ είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού. Κι όχι δεν είναι ένα βιαστικό συμπέρασμα μετά από ένα μόνο ματς, καθώς όσοι είχαν παρακολουθήσει τα παιχνίδια του στη Βραζιλία απλώς επιβεβαίωσαν τα στοιχεία που γνώριζαν. Ο μικρός είναι μπαλαδόρος ολκής και πολύ σύντομα θα γίνει στόχος μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Για να γίνει αυτό βέβαια ο Παναθηναϊκός, όπως τονίζει το outsidersbet, θα πρέπει στο τέλος της σεζόν να καλύψει το… τρελό ποσό της ρήτρας. 4 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Ναι, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ναι, μιλάμε για μια μεγάλη επένδυση και ένα τεράστιο ποσό, ειδικά για ομάδα που δεν έχει έσοδα από Τσάμπιονς Λιγκ.

Όμως η δική μας εκτίμηση είναι ότι το τριφύλλι θα κάνει την κίνηση-ματ και θα καλύψει την ρήτρα στο τέλος της σεζόν, κάνοντας δικό του τον Βιτάλ. Όταν μιλάμε για έναν τόσο ταλαντούχο παίκτη, στην πιο παραγωγική του ηλικία και για μια κίνηση που σίγουρα θα φτιάξει τον κόσμο της ομάδας, η υπέρβαση είναι μονόδρομος. Και ο Παναθηναϊκός θα την κάνει…

To story με Ρόμα

Το καλοκαίρι του 2019, η Ρόμα πρόσφερε 37 εκατομμύρια ρεάις (περί τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ) και, μάλιστα, τα ιταλικά ΜΜΕ θεώρησαν σχεδόν τελειωμένη την μεταγραφή, βλέποντας στο πρόσωπο του πιτσιρικά Βραζιλιάνου έναν πιθανό «διάδοχο» του θρύλου Φραντσέσκο Τότι στην μεσοεπιθετική γραμμή των Τζιαλορόσι!

Η μεταγραφή, όμως, δεν έγινε ποτέ, αφού η Κορίνθιανς ζήτησε περισσότερα χρήματα, όπως έκανε και με το φλερτ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία ήθελε να προσθέσει τον Ματέους στην τεράστια, βραζιλιάνικη παροικία της.

Τελευταία Άρθρα

Related articles