Βαρέλα: «Ίσως υποσυνείδητα να μην πιστεύουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον στόπερ του Δικεφάλου, Φερνάντο Βαρέλα να κάνει δηλώσεις μετά το ματς, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και τη φάση του πέναλτι των γηπεδούχων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για αν υπάρχει εξήγηση πως οι επιστροφές από τη διακοπή μετά τις εθνικές πληγώνει συστηματικά τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα, σε ένα ματς μπορεί να παίξουμε φανταστικά, στο επόμενο να μην έχουμε επιθετικότητα και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν πετυχαίνουμε τον στόχο μας και γενικότερα πρέπει να το διορθώσουμε».

Για το τι συμβαίνει και η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα: «Ίσως υποσυνείδητα να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Σε άλλα παιχνίδια βγάζουμε πίστη και σε άλλα είμαστε πιο χαλαροί. Το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί και ομάδες όπως ο Ατρόμητος που βρίσκονται χαμηλά μπορούν να κερδίζουν».

Για το αν αυτό μπορεί να διορθωθεί: «Σίγουρα διορθώνεται, όλοι πρέπει να το φτιάξουμε, να δουλέψουμε σκληρά, να κοιταχτούμε στα μάτια. Γνωρίζουμε πως οι νίκες φτιάχνουν την ψυχολογία, ο Ολυμπιακός είναι μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε για να έρθουμε εκεί που θέλουμε».

Για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ατρόμητος: «Είναι μία κλασσική φάση όπου προσπαθείς να ελέγξεις τον χώρο, να έχεις την κατοχή της μπάλας. Εγώ άνοιξα τα χέρια μου για να ελέγξω τον χώρο, ο Κουλούρης ήταν έξυπνος και έπεσε δείχνοντας ότι το χτύπημα ήταν πιο δυνατό απ’ ότι ήταν πραγματικά, ο διαιτητής θα αποφάσιζε αν είναι ή δεν είναι πέναλτι, πρέπει να το δεχθώ και να κοιτάξω μπροστά».

Τελευταία Άρθρα

Related articles