...

Τσέρι, “συγγνώμη” προκαταβολικά…

Μία ημέρα αφότου “έπιασε” Λιμάνι ο Γουέμπερ, έγραψα αυτό το κείμενο. Νομίζω πως δικαιώθηκα πλήρως.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ BLOG| Ας σταματήσει η παράνοια με τον Γουέμπερ…

Έτσι και τώρα νιώθω την ανάγκη να γράψω το εν λόγω blog για τον Τσέρι και όχι μόνο. 

Πόσο hate, πόσο κακοπροαίρετα σχόλια για την παραμονή του; Πόσες “κωλοτούμπες” απο “Κουζμίνσκας σε Τσέρι”; Λογικά η ίδια εναλλαγή απο το άκουσμα για την πρωτοβουλία των Αγγελόπουλων για γήπεδο στο Ελληνικό με την Α2.

Δυστυχώς, η αμυαλοσύνη στον οπαδικό -και τονίζω οπαδικό κι όχι μπασκετικό- κόσμο κυριαρχεί. Μιλάνε με “κεράσια” κι όχι με αγωνιστικά επιχειρήματα. Οι μισοί και παραπάνω ΔΕΝ τον έχουν δει να αγωνίζεται και ήδη γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος για του χρόνου.

Κι αν τελικά το κάνει όπως ο Ουέμπερ; 

Ωστόσο, για να είμαι συγκεκριμένος και σωστός. Εννοείται πως ο καθένας θα ήθελε το κάτι παραπάνω, μία ακόμη υπέρβαση. Πάντα ο κάθε οπαδός και φίλαθλος θέλει το καλύτερο για την ομάδα του. Όμως ΔΕΝ μπορείς να είναι προκατειλημμένος για έναν παίχτη, που στην τελική, σε όσα ματς αγωνίστηκε ήταν απολύτως θετικός. 

*Ας θυμίσω την κακή φήμη που έχει χτιστεί γύρω απο το όνομα του Ολυμπιακού σχετικά με τις πληρωμές και μετέπειτα ας ξανακοιτάξει ο καθένας το ρόστερ που έχει φέτος. ΥΠΕΡΒΑΣΗ (Κουζμίνσκας, παραμονή Μιλουτίνοφ, ανανέωση “σημαίας” Σπανούλη, φυγή στάσιμων παιχτών και υπογραφή Μπράντον Πολ + “λαβράκια” που μπορεί να τα ανατρέψουν όλα)! 

 

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.