...

Τσέλσι: Η αντίδραση του Τούχελ στα λεγόμενα του Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου υποστήριξε σε χθεσινή του συνέντευξη πως δεν είναι χαρούμενος με την παρουσία του στην Τσέλσι και πως θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ίντερ.

Οι δηλώσεις του Βέλγου φορ έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια, με τον Τόμας Τούχελ να καλείται να απαντήσει στην σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεθαυριανού ματς της Τσέλσι με την Λίβερπουλ.

Ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε πως αν τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι χθες για τον Λουκάκου θα τους απαντούσε πως ήταν όλα μια χαρά και ανέφερε πως έχει μείνει έκπληκτος με τα όσα υποστήριξε ο θηριώδης επιθετικός.

«Δεν μας άρεσε, φυσικά, γιατί μας έφερε φασαρία που δεν μας χρειαζόταν και δεν είναι κάτι που μας βοηθά. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλουμε να προξενήσουμε μεγαλύτερο θόρυβο από αυτόν που υπάρχει ήδη. Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν μας αρέσει γιατί έκανε μεγάλο θόρυβο, θέλουμε ένα ήσυχο περιβάλλον. Δεν αισθάνομαι απογοητευμένος με αυτόν, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Αν με ρωτούσατε χθες θα σας έλεγα πως είναι μια χαρά. Αν πρέπει κάτι να συζητήσουμε, τότε αυτό θα γίνει πίσω από κλειστές πόρτες.

Όταν ένας παίκτης όπως ο Λουκάκου δίνει μια συνέντευξη και λέει αυτά τα πράγματα, καταλαβαίνω τα όσα ακολουθούν μετά. Για αυτό υπάρχει τόση φασαρία, αλλά δεν είμαστε εδώ για να διαβάσουμε τους τίτλους. Προφανώς εμείς πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Δεν νομίζω ότι όλα αυτά θα επηρεάσουν τη δουλειά που κάνει στην προπόνηση, τη συμπεριφορά του, το πώς είναι ο Ρομέλου. Αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο, εγώ δεν μπορώ να σας πω παραπάνω γιατί έχω μείνει έκπληκτος», ανέφερε ο Τούχελ.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.