...

Τούνη ροζ: Το βίντεο, τα links και το Range Rover

Τούνη ροζ: Σε ποια γνωστή ιστοσελίδα ανέβηκαν ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και τι λέει η ίδια; Ανέβηκαν σε γνωστό tube ροζ βίντεο με την Ιωάννα Τούνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βίντεο της Τούνη που διέρρευσαν δεν τραβήχτηκαν εν γνώση της, αν και η παρουσία του καμεραμαν είναι εμφανέστατη με τον πρωταγωνιστή και φίλο της Ιωάννας Τούνη να γελάει και να μιλάει στην κάμερα.

Η Ιωάννα Τούνη ξέρει ποιος ήταν και παραδέχθηκε ότι είναι η ίδια στα videos αφού μετά την ανάρτηση πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσε μήνυση.

Συγκεκριμένα δε μιλάμε για ένα video αλλά για 4 επίμαχες σκηνές!

Τούνη ροζ: Το βίντεο, τα links και το Range Rover

Το βίντεο ανέβηκε για αρχή στην ιστοσελίδα p@rnhub.com αλλά μετά την μήνυση κατέβηκε. Πάντως, σύμφωνα με τα links για το βίντεο της Τούνη που δίνονται από άλλα sites, το video μεταφορτώθηκε και αλλού:

Το video της Τούνη κατέβηκε, όμως υπάρχει ακόμα, όπως γίνεται συνήθως, σε άλλα sites τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να τραβούν τα νέα ροζ βίντεο που ανεβαίνουν και να τα αναρτούν ξανά στους δικούς τους servers.

Για να δείτε το βίντεο το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε Google την εξής αναζήτηση: Τούνη ροζ video

Τούνη ροζ

Την ίδια ώρα η Ιωάννα Τούνη έχει να διαχειριστεί και τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Χρήστο Τσεβρεντζή, στα τέλη Μαΐου. Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου εννέα μήνες και η Ιωάννα με αναρτήσεις της στο Instagram φαινόταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Μάλιστα, είχε μοιραστεί τη χαρά της με τους χιλιάδες followers της γράφοντας:

«Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα!

Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι. Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers… Και που είστε; Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ».

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.