Το παρασκήνιο με τον Μπίσεσβαρ και άλλη ελληνική ομάδα – Πήγε να γίνει μεγάλη “αρπαγή”

Το σημερινό πρόσωπο της ημέρας, αναμφισβήτητα είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μιας και ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ για άλλα τρία χρόνια και έβαλε αυτό το έξοχο γκολ επι του Πανιωνίου. Ωστόσο, υπάρχει παρασκήνιο και επιβεβαιωνόμαστε έμμεσα απο το InstaStory του Γιώργου Σαββίδη.

Για πάμε στο θέμα… Δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε προσωπικά την… υπογραφή του Μπίσεσβαρ. Ο λόγος; Πληροφορίες αναφέρουν πως στην γωνία περίμενε αθηναϊκός σύλλογος για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό και περίμενε πως και πως θα αποσπάσει την μεταγραφή του. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε πράξη, καθώς η πλευρά του ΠΑΟΚ πρόλαβε κάθε ενδιαφερόμενο, με αποτέλεσμα να τον αφήσει με την όρεξη.

Μάλιστα, όπως προείπαμε δεν είναι τυχαίο το InstaStory του υιού Σαββίδη, όπου αντικατοπτρίζει έναν οπαδό του ΠΑΟΚ να κάνει άσεμνη χειρονομία και σχολιάζει πως «αυτή είναι η αντίδρασή του όταν ακούει πως κάποιος άλλος στην Ελλάδα θέλει βασικό του παίκτη».

Επίσης, η εν λόγω ομάδα που τον είχε βάλει στο “μάτι” μπορούσε να καλύψει με άνεση τις απαιτήσεις του. Ποια να είναι άραγε;

Τελευταία Άρθρα

Related articles