Τάιλερ Ντόρσεϊ Ολυμπιακός: Ο επόμενος μετά τον Κουφό;

2943
Advertisement

Τάιλερ Ντόρσεϊ Ολυμπιακός: Είχαμε διαβάσει πως ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει έναν πολύ καλό Έλληνα παίκτη και μόλις έσκασε το όνομα του Κώστα Κουφού, πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο όμως, καθώς μπαίνει στο χειρουργείο ο Χασάν Μάρτιν και έπρεπε να αποκτηθεί άμεσα αντικαταστάτης.

Αποτέλεσμα εικόνας για κουφοσ ολυμπιακοσ

Ο Ολυμπιακός πήγε στην λύση του ομογενούς σέντερ, ώστε αν πετύχει η συνεργασία τους, να συνεχιστεί και του χρόνου. Οι Πειραιώτες, θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες παίκτες στο ρόστερ τους. Και έτσι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και το καλοκαίρι. Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να είναι ένας από τους πλέον εκλεκτούς τους στόχους. Ο ομογενής γκαρντ κάνει καλές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα με την Μακάμπι. Δεν κάνει την διαφορά, αλλά για μία ελληνική ομάδα να έχει έναν τέτοιο παίκτη ως ντόπιο είναι πολυτέλεια τις σημερινές εποχές. Και μάλιστα ο Ντόρσεϊ είναι σε πολύ καλή ηλικία. Είναι 25 ετών και έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

Ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να δείξει κι αυτός ενδιαφέρον για τον Ντόρσεϊ, μόνο, όμως, στη περίπτωση, που φύγει ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Κάτι, που δεν είναι απίθανο, αφού η Ρεάλ και η Φενέρ είναι μέχρι στιγμής δύο ομάδες, που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Αν μείνει ο Νέντοβιτς στο ΟΑΚΑ, δεν πρόκειται να υπάρξει ενδιαφέρον για τον ομογενή γκαρντ, καθώς παίζουν στην ίδια θέση. Και ο Ντόρσεϊ είναι μόνο «2άρι», ενώ συν τοις άλλοις το κασέ του δεν είναι μικρό.

Μεγάλο ενδιαφέρον, τεράστιο, θα έχει και το θέμα με τον Κώστα Μήτογλου. Η φημολογία θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται, ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεγάλη κίνηση να τον κρατήσει, ενώ από το εξωτερικό είναι σίγουρο ότι θα ενδιαφερθούν ομάδες της Ευρωλίγκας. Ο Μήτογλου έχει στόχο να παίξει στο ΝΒΑ, κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα γίνει άμεσα, αλλά σε 1-2 χρόνια.

Advertisement