Τα δεδομένα για Μπεν Αμόρ

Ακούγεται έντονα στο “ερυθρόλευκο” ρεπορτάζ πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Τυνήσιο μέσο, Μπεν Αμόρ, ο οποίος ανήκει στην Etoile Sportive du Sahel, ή αλλιώς Ετουάλ.  Βέβαια, το όνομα του δε προέκυψε έτσι τυχαία, το καλοκαίρι είχε γραφτεί απο τον Τύπο, απλά πέρασε στα ψιλά, καθώς μεγαλύτερα ονόματα βρισκόντουσαν κοντά ή έπιαναν λιμάνι, με αποτέλεσμα να μην ασχοληθεί -προσωρινά- ο Ολυμπιακός για την περίπτωση του.

Παρ’ όλα αυτά, οι “ερυθρόλευκοι” είχαν στο μπλοκάκι τους τον πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Φετφατζίδη (είχαν συνυπάρξει μαζί στην Αλ Αχλί), Μπεν Αμόρ, αλλά επι του παρόντος, αν δούμε ρεαλιστικά τις πιθανότητες να “πιάσει” λιμάνι ο παίχτης, είναι λίγες έως ελάχιστες.

Πολύ απλά, ο Ολυμπιακός διαθέτει στον άξονα του, τους Καμαρά, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Μπουχαλάκη και Τουρέ (σε πρώτο πλάνο), ενώ υπάρχει και ο Ανδρούτσος, ο οποίος αγωνίζεται μόνο στο κύπελλο. Ουσιαστικά, ο Μαρτίνς διαθέτει 5+1 παίχτες στο οπλοστάσιο του, που μπορούν να καλύψουν τη θέση του “6” και “8”.

Ακόμη κι αν η Ετουάλ υποστηρίζει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και ο Τύπος απο την Τυνησία κάνει λόγο για σίγουρη μετακίνηση στον Πειραιά, δε μπορεί να θεωρηθεί -προς το παρόν- σίγουρο και τελειωμένη μεταγραφή.

Σαφώς, όπως όλα δείχνουν ο Μπεν Αμόρ θα κουνήσει μαντήλι απο την ομάδα του (102 συμ., 4 γκολ, 6 ασίστ), καθώς  η μεταγραφή του θεωρείται δεδομένη, μιας και δεν δηλώθηκε στα παιχνίδια της νυν ομάδας του στο Αφρικανικό Champions League (κίνηση που δείχνει πολλά),  αλλά ας κράτησουμε ακόμη κάποιες επιφυλάξεις, σχετικά με το που θα καταλήξει.

Τελευταία Άρθρα

Related articles