...

Στον αέρα ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος της Α1

Μια ημέρα πριν από το game 5 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λάρισα για τους ημιτελικούς πρωταθλήματος μπάσκετ και ακόμη δεν γνωρίζει κανείς πότε θα ξεκινήσουν οι τελικοί της Α1. Αν δηλαδή θα συμβεί αυτό το Σάββατο ή την Κυριακή.

Ο Ολυμπιακός που ως γνωστόν… σκούπισε τον Προμηθέα περιμένει τον αντίπαλό του στους τελικούς της Stoiximan Basket League. Δεν είναι όμως ότι ακόμη δεν ξέρει τον αντίπαλο. Είναι ότι δεν ξέρει και πότε θα ξεκινήσει η «σειρά» με θέα στον τίτλο. Και μαζί του περιμένει πληροφορίες και η εθνική ομάδα που ως γνωστόν έχει επίσημες υποχρεώσεις στα τέλη του μήνα, με πρώτη αυτή απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία στις 30 Ιουνίου στη Λάρισα.

Η αρχική αίσθηση που υπήρχε ήταν πως η σειρά των τελικών θα ξεκινούσε το Σάββατο στις 11 του μήνα. Αυτή τη στιγμή όμως φαντάζει πιθανότερη η διεξαγωγή του πρώτου ματς την Κυριακή (12/6) και του δεύτερου την επόμενη Τετάρτη (15/6). Εξέλιξη που σίγουρα πιέζει αρκετά τους διεθνείς που όπως φαίνεται θα πάνε απευθείας από τους τελικούς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αν θεωρήσουμε ότι θα χρειαστούν πέντε ματς για την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή; Τότε με τη σειρά να ξεκινά στις 12/6 το καλεντάρι θα απλωθεί ως και τις 26 του μήνα! Ακριβώς δηλαδή δύο ημέρες πριν το ματς της εθνικής ομάδας. Η λογική λέει ότι ο ΕΣΑΚΕ που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις θα πρέπει να βρει μια «φόρμουλα» για να διευκολύνει τους παίκτες. Και ακόμη και ένα 24ωρο έχει τη σημασία του σε αυτή την οριακή κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι στη Λάρισα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του, ο Δημήτρης Ιτούδης στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.