...

Σοκαριστικό τροχαίο για τον Ντάνστον: Κοντέινερ έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του – Η φωτογραφία μετά το ατύχημα

Σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης νοσηλεύεται ο Μπράιαν Ντάνστον, μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το πρωί του Σαββάτου 29 Απριλίου. Ο αρχηγός της Αναντολού Εφές στάθηκε εξαιρετικά άτυχος αφού κοντέινερ που κουβαλούσε μια νταλίκα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του, που ακολουθούσε στον δρόμο.

Όλα συνέβησαν όταν φορτίο που κουβαλούσε η νταλίκα που προπορευόταν βρήκε σε σήραγγα, στην οποία επρόκειτο να μπει. Το ύψος της οποίας όμως δεν ήταν αρκετό για να περάσει κανονικά η νταλίκα, με αποτέλεσμα το κοντέινερ να ξεκολλήσει από τη βάση της νταλίκας και να πέσει πάνω στο τζιπ που οδηγούσε ο Μπράιαν Ντάνστον.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ΜΜΕ της Τουρκίας, ο σέντερ της Αναντολού Εφές φέρει τραύματα στο σώμα του, ενώ του γίνονται ενδελεχείς εξετάσεις.

Η επίσημη ενημέρωση της Αναντολού Εφές δεν αναφέρει πολλά, αλλά είναι καθησυχαστική: “Ο Ντάνστον είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται υπό παρακολούθηση”.

Ο GM της Αναντολού Εφές, Αλπέρ Γιλμάζ, ανέβασε μια φωτογραφία του έμπειρου σέντερ από το νοσοκομείο λίγη ώρα μετά από το τροχαίο, δείχνοντας πως του έχει τοποθετηθεί επίδεσμος στα δύο χέρια.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.