Σοκαριστικό τροχαίο για τον Ντάνστον: Κοντέινερ έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του – Η φωτογραφία μετά το ατύχημα

339
Advertisement

Σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης νοσηλεύεται ο Μπράιαν Ντάνστον, μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το πρωί του Σαββάτου 29 Απριλίου. Ο αρχηγός της Αναντολού Εφές στάθηκε εξαιρετικά άτυχος αφού κοντέινερ που κουβαλούσε μια νταλίκα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του, που ακολουθούσε στον δρόμο.

Όλα συνέβησαν όταν φορτίο που κουβαλούσε η νταλίκα που προπορευόταν βρήκε σε σήραγγα, στην οποία επρόκειτο να μπει. Το ύψος της οποίας όμως δεν ήταν αρκετό για να περάσει κανονικά η νταλίκα, με αποτέλεσμα το κοντέινερ να ξεκολλήσει από τη βάση της νταλίκας και να πέσει πάνω στο τζιπ που οδηγούσε ο Μπράιαν Ντάνστον.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ΜΜΕ της Τουρκίας, ο σέντερ της Αναντολού Εφές φέρει τραύματα στο σώμα του, ενώ του γίνονται ενδελεχείς εξετάσεις.

Η επίσημη ενημέρωση της Αναντολού Εφές δεν αναφέρει πολλά, αλλά είναι καθησυχαστική: “Ο Ντάνστον είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται υπό παρακολούθηση”.

Ο GM της Αναντολού Εφές, Αλπέρ Γιλμάζ, ανέβασε μια φωτογραφία του έμπειρου σέντερ από το νοσοκομείο λίγη ώρα μετά από το τροχαίο, δείχνοντας πως του έχει τοποθετηθεί επίδεσμος στα δύο χέρια.

Advertisement