Ραγδαίες εξελίξεις με Βλαχοδήμο!

Όπως έχει αναφέρει η στήλη εδώ και καιρό, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Μπενφίκα.

Αυτό, όχι άδικα, θα τον φέρει στο Top3 των well paid στα αποδυτήρια της ομάδας, δείχνοντας πόσο πιστεύουν σε εκείνον οι «Αετοί».

Το έχουν αποδείξει άλλωστε και εμπράκτως, έχοντας δώσει φανέλα βασικού και ακούνητου στην ενδεκάδα, με τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες να τον παρακολουθούν.

Μάλιστα ο Έλληνας γκολκίπερ κατάφερε να επιβιώσει, ζώντας και με την αμφισβήτηση του Ζορζέ Ζεσούς, όσο ήταν στον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο η υπόθεση «Βλαχοδήμος» δεν τελειώνει εδώ, αφού η ομάδα της Liga Portugal έχει συγκεκριμένα σχέδια και αυτά δεν αλλάζουν.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά στην πιάτσα, ο Ρούι Κόστα έχει σηκώσει… μανίκια και σκανάρει την αγορά για τερματοφύλακα.

Οι λόγοι που το κάνει αυτό είναι δύο και σίγουρα ξεκάθαροι σε όλους, ακόμα και στο ίδιο τον «Ody».

Αρχικά θέλουν να δημιουργήσουν ανταγωνισμό, προκειμένου να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος, αλλά να έχουν και έναν δεύτερο έτοιμο, να γίνει βασικός αν φύγει ο Έλληνας γκολκίπερ.

Μην ξεχνάμε βέβαια ότι υπάρχει από πίσω και ο Μπρούνο Σοάρες, που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Τελευταία Άρθρα

Related articles