“Αυτός θα είναι ο προπονητής στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ”

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Γιώργος Καραμάνος που δραστηριοποιείται στις κατασκευές, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία ενημερώθηκε για όλα τα θέματα αλλά και για τα χρέη που υπάρχουν. Πλέον η συμφωνία τους ανακοινώθηκε και ο Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του αναλαμβάνουν το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου.

Η συμφωνία αρχικά προβλέπει πως ο Γιώργος Καραμάνος θα αναλάβει το management της ΚΑΕ,με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

 

Το deal έκλεισε μετά από συνάντηση που είχαν στα γραφεία του ερασιτέχνη ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής και ο Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου. Ο Γιώργος Καραμάνος όπως αναφέραμε ασχολείται κυρίως με τον κατασκευαστικό τομέα, ωστόσο ασχολείται και άλλες επιχειρήσεις, ενώ θεωρείται άνθρωπος με πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

“Ολοι μαζί να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά!!!”, έγραψε στα Social Media ο Γιώργος Καραμάνος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, υπήρξε συνάντηση με τον Ηλία Παπαθεοδώρου κατά την οποία του ξεκαθάρισαν πως δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του και δεν μπορούν να τον κρατήσουν, με τον Βασίλη Φραγκιά να αναλαμβάνει χρέη προπονητή.

Ο Βασίλης Φραγκιάς γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1961 και άρχισε να ασχολείται με την προπονητική το 1986. Πέρυσι βρέθηκε στον πάγκο του Πανιωνίου και οδήγησε τον Ιστορικό στην παραμονή, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Παγκράτι, Περιστέρι, Σπόρτιγκ, Ηλυσιακό, ΒΑΟ, Ολύμπια Λάρισας, Δάφνη και Κολοσσό Ρόδου.

Επίσης, έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Κατάρ από το 2014 έως το 2017, ενώ έχει βρεθεί ακόμα σε Ουκρανία και Κύπρο.

Η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάσης Κατσαρής και ο κ.Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας”.

Τελευταία Άρθρα

Related articles