Προκλητικός Όσκαρ Γκαρσία για ΠΑΟΚ

Μπορεί να πέρασε καιρός, ωστόσο, ο Όσκαρ Γκαρσία μίλησε για το αλήστου μνήμης παιχνίδι στην Τούμπα και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως: «Σκίστηκε το χείλος μου…»

Μπορεί στην αρχή να έπιανε το μάτι του και κάθε πιθανό σημείο του προσώπου του και να αναχώρησε ακόμη και με κολάρο στον λαιμό του, ωστόσο, μόλις μερικά χρόνια μετά ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχθηκε πως είχε θέμα στο χείλος του από… αποδείξεις!

Αξίζει δε να αναφερθεί πως το εν λόγω παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ, προκαλώντας την έκρηξη του νυν προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας για δειλούς καθώς η ομάδα του βρισκόταν σε εξαιρετικό φεγγάρι με τα φρένα σπασμένα για το πρωτάθλημα.

Αλλά όπως είπε ο Γκαρσία συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο…

Ο Ισπανός -στη συνέντευξή του- μίλησε για εντάσεις πριν από την έναρξη του αγώνα, συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα το ρεσιτάλ, δεδομένης της υποδειγματικής συμπεριφοράς που είχε η Τούμπα τόσο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, όσο και μετά το show Γκαρθία.

«Πραγματικά απόλαυσα το πέρασμα μου από την Ελλάδα. Αυτός ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν ξεχωριστός. Αγωνιζόμασταν άμεσα για τον τίτλο τότε με τον ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν έντονη. Υπήρξαν εντάσεις ακόμη και πριν από την έναρξη του αγώνα» είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητής και στην συνέχεια πρόσθεσε :

«Πήγα προς τον πάγκο μου και ήρθε ένα καρούλι αποδείξεων ακριβώς στο πρόσωπό μου. Το χείλος μου σκίστηκε. Ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν χαρτί υγείας, αλλά σας διαβεβαιώνω, με βάση τον τραυματισμό που είχα, δεν ήταν. Θα πούμε ότι αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν! Αποφάσισα να φύγω αμέσως μετά, πάλι λόγω εσωτερικών, διοικητικών προβληματισμών».

Τελευταία Άρθρα

Related articles