Προανήγγειλε ποινές στον ΠΑΟΚ ο υπουργός Υγείας!

Με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης προανήγγειλε ποινές στον ΠΑΟΚ, καθώς οι οπαδοί του που συνελήφθησαν μετά το ντέρμπι με τον Άρη ήταν ανεμβολίαστοι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα, είχε γίνει αυτεπάγγελτη αστυνομική έρευνα για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων στο ντέρμπι με τον Άρη με αφορμή τη σύλληψη των τεσσάρων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, λοιπόν, με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής είπε σχετικά: «Πληροφορήθηκα δυστυχώς ότι από τις χθεσινές συλλήψεις στο γήπεδο της Τούμπας υπάρχει κόσμος που ήταν ανεμβολίαστος. Πράγμα που σημαίνει ότι μια ομάδα δεν έκανε σωστά τον έλεγχο για τον κόσμο που μπήκε μέσα. Συνεπώς εκτός από τις κυρώσεις για τα περιστατικά βίας θα επιβληθούν και κυρώσεις για την μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων» για να προσθέσει:

«Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η δυνατότητα που δύνεται να υπάρχει κόσμος σε κάποιους χώρους αρκεί να είναι εμβολιασμένοι σε αυτό δεν υπάρχει διαπραγμάτευση από την πλευρά της πολιτείας. Όσοι δεν το τηρούν θα υποστούν κυρώσεις και θέτουν τον κόσμο σε κίνδυνο. Κατανοώ ότι δεν μπορείς εύκολα να βλέπεις στα γήπεδα ποιοι φορούν μάσκα και ποιοι όχι. Αλλά αν είναι ή όχι εμβολιασμένος μπορείς να το τηρήσει και αν δεν το κάνεις θα υποστείς τις κυρώσεις οι οποίες ενδεχομένως είναι και ποινικές λόγω της έκθεσης των υπόλοιπων φιλάθλων στον κίνδυνο της διασποράς».

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς από τα λεγόμενα του Υπουργού πως είναι πάρα πολύ πιθανό ν’ ακολουθήσουν ποινές για την ομάδα του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη και την σύλληψη των ανεμβολίαστων οπαδών του.

Τελευταία Άρθρα

Related articles