...

Προ των πυλών ο Αρέγκι, όχι για Φράνσον

H Ένωση είναι κοντά στην απόκτηση δυο χαφ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάνοντας λόγο για την απόκτηση του Αρέγκι και του Φράνσον, καθώς οι “κιτρινόμαυροι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην κατάθεση προτάσεων προς τις ομάδες των δυο ποδοσφαιριστών.

Αναμφίβολα, η δυσκολότερη περίπτωση στις δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ήταν του Φράνσον, καθώς ο ίδιος επιθυμούσε την μετακόμιση του στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, αλλά η Νόρκεπινγκ ήταν διστακτική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει, καθώς πιστεύει πολύ στον ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι της Ένωσης βλέποντας την θετική στάση του παίκτη στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, θεώρησαν ότι μια βελτιωμένη οικονομικά πρόταση να ζέσταινε περισσότερο τους Σουηδούς, γι’ αυτό και ανέβασαν την προσφορά τους στα 1,2 εκατ. ευρώ. Όμως, γι’ ακόμα μια φορά οι Σουηδοί φάνηκαν… «ψυχροί» και απάντησαν αρνητικά και στη νέα πρόταση της ΑΕΚ, που κατατέθηκε σήμερα.

Για την ακρίβεια οι άνθρωποι της Νόρκεπινγκ, ήταν σαφής προς την πρόταση της Ένωσης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πωλείται ο ποδοσφαιριστής σε καμία ομάδα, θέλοντας να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους για την επόμενη σεζόν, έχοντας ως στόχο το πρωτάθλημα.

Αυτομάτως ΑΕΚ να στρέφεται σε άλλες λύσεις για το 8αρι στα χαφ της, αφού η πόρτα της Νόρκεπινγκ για τον Φράνσον παρέμεινε κλειστή και με τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Απ’ την άλλη όμως, φαίνεται πως η Ένωση βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Αρέγκι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η ΑΕΚ και ο ποδοσφαιριστής τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα, ενώ είναι πολύ κοντά στο να έρθει ο Δικέφαλος σε συμφωνία και με την Σαν Μαρτίν.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.