Προ των πυλών ο Αρέγι! Τελευταία “ζαριά” για Φράνσον…

Τα κιτρινόμαυρα προβάρει ο Αργετινός αμυντικός χαφ  Αντριάν Αρέγι!

Η ΑΕΚ έχει βρει τη χρυσή τομή με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και ο 26χρονος μέσος περιμένει το…νεύμα για να κάνει το ταξίδι στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Η Ένωση είχε μια περίπτωση “6αριού” πιο ψηλά από τον Αρέγι αλλά λόγω δυσκολιών δεν φαίνεται να προχωρά με τον Αργεντινό, που θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί για τη πρωταθλήτρια, να γίνεται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη θέση του αντι-Σιμόες.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα είναι η πρώτη ομάδα του Αρέγι στην γηραιά Ήπερο.

Όσον αφορά το θέμα του “8αριού” ο Φράνσον είναι ο πρώτος στόχος αλλά η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη καθώς ο πρόεδρος της Νόρκεπιγκ έχει μεταφέρει πως “Για μένα δεν είναι προς πώληση”.

Ο “Δικέφαλος” όμως έχει 2 συμμάχους στην προσπάθεια να αποκτήσει τον 24χρονο χαφ. Τον ίδιο τον παίχτη που φαίνεται…ψημένος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και τον μάνατζερ του παίχτη και… παλιού γνωστού Μάρτιν Νταλίν.

Η ΑΕΚ θα κάνει την τελευταία της προσπάθεια να αποσπάσει το ναι από τη διοίκηση της Νόρκεπιγκ αλλά αν δεν βγει άμεσα “λευκός καπνός” η άνθρωποι της “Ένωσης” θα επικεντρωθούν σε άλλους μεταγραφικούς στόχους για τη θέση του κεντρικού χαφ.

Στόχος είναι μέχρι την 1η Γενάρη στα Σπάτα να είναι και οι 2 μέσοι και μετά να γίνουν οι προσπάθειες για το…κάτι παραπάνω στην επίθεση…

 

Τελευταία Άρθρα

Related articles