...

Πρίγιοβιτς: Έριξε ατάκα για… ΠΑΟΚ!

Στην καρδιά του έχει τον ΠΑΟΚ αλλά και την οικογένεια Σαββίδη ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς όπως φάνηκε και στα όσα είπε στην κάμερα του OPEN.

Με τον Σέρβο επιθετικό μάλιστα να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστέψει στον «δικέφαλο του Βορρά» και να στέκεται στους Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρίγιοβιτς:

Για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Είχα πολύ καλό προαίσθημα από την πρώτη ημέρα, περίμενα μια πολύ καλή περίοδο. Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα».

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα και τη φημολογία που υπήρξε περί επιστροφής του το προηγούμενο καλοκαίρι: «Ξέρετε ήδη την απάντηση. Η Ελλάδα γενικότερα είναι καλή επιλογή. Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου, τον παρακολουθώ στενά και ποτέ δεν ξέρεις. Έχω υψηλό κίνητρο. Είχα κάποιες προτάσεις από Ελλάδα, αλλά όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ υπόγραψα μια συμφωνία που δεν μπορούσα να αγωνιστώ σε μια ελληνική ομάδα για τρία χρόνια, αυτό λήγει τον Ιούνιο. Υπήρχαν φήμες αλλά δεν υπήρξε επίσημη πρόταση».

Σχετικά με το ποιος είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής από τον ΠΑΟΚ: «Ο Κούρτιτς κάνει εξαιρετική δουλειά. Το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν παγκόσμιας κλάσης. Και ο Α. Ζίβκοβιτς επίσης, μιλάμε, μου είπε πως είναι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη».
Για το αν έχει διατηρήσει επαφή με την οικογένεια Σαββίδη: «Έχουμε επαφή με τον Γιώργο Σαββίδη ανά διαστήματα. Έχω απεριόριστο σεβασμό για την οικογένεια Σαββίδη, με βοήθησαν να βελτιωθώ ως άνθρωπος. Τους χρωστάω πολλά, τους εκτιμώ και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα».

Αναφορικά με το τι ζητάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τους ποδοσφαιριστές του: «Να παίζουν κυρίαρχα και να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Να μην υπολογίζουν τόσο τους υπόλοιπους αλλά να εστιάζουν σε αυτούς».

Για το αγαπημένο του γκολ με τον ΠΑΟΚ: «Αν πρέπει να ξεχωρίσω θα είναι αυτό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, που κερδίσαμε 2-0».

Για το ποια θεωρεί καλύτερη στιγμή της καριέρας του: «Σίγουρα η θητεία μου στον ΠΑΟΚ κερδίσαμε πολλά τρόπαια. Βοήθησα και την Εθνική μου, με γκολ, να πάει στο παγκόσμιο Κύπελλο».

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.