Πέπε Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με τον Πορτογάλο (vids)

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προχώρησε στην αγορά του Πέπε ούτως ώστε να προσθέσει ποιότητα στον χώρο του κέντρου του. Άλλωστε, η ανάγκη ήταν μεγάλη μετά την αποχώρηση του Γκιλιέρμε. Ωστόσο ο ανταγωνισμός στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού είναι μεγάλος. Υπάρχουν οι σταθεροί Μπουχαλάκης και Καμαρά, ενώ στην πορεία αποκτήθηκε και ο Εμβιλά. Ο Πέπε είχε πολύ δύσκολο έργο στην προσπάθεια του να γίνει βασικός στους πρωταθλητές.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και όσες φορές αγωνίστηκε δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν στον παίκτη και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τα χρήματα που δόθηκαν το καλοκαίρι για την απόκτησή του. Παρά τις μέτριες και λίγες εμφανίσεις του με τα «ερυθρόλευκα» ο Πέπε εξακολουθεί να έχει πέραση στο Ιβηρική χερσόνησο. Αρκετές ομάδες από την Πορτογαλία και την Ισπανία παρακολουθούν τις εξελίξεις για το μέλλον.

Το παλεύει μέχρι το φινάλε η Γρανάδα

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι μια ομάδα από την Ισπανία θέλει να αποκτήσει άμεσα στον παίκτη. Αυτή είναι η Γρανάδα που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου, αλλά και στο Europa League. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Ανδαλουσίας ήταν στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Οι Ισπανοί έχουν ανάγκη από έναν χαφ με τα χαρακτηριστικά του Πέπε και επιθυμούν διακαώς την απόκτησή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα συνεργάζεται στενά με το γραφείο μάνατζερ που έφερε τον παίκτη στον Ολυμπιακό.

Τα προηγούμενα 24ωρα η Γρανάδα έκανε πρόταση για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε δαπανήσει περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ για πάρει τον Πέπε. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, αλλά σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» οι Ισπανοί θα κάνουν μια νέα και τελευταία προσπάθεια για τον παίκτη. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο καλοκαίρι ο Πορτογάλος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και οι πρωταθλητές είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του.

Τελευταία Άρθρα

Related articles