Πέλκας ΠΑΟΚ: «Βόμβα» των Τούρκων για επιστροφή!

Πέλκας ΠΑΟΚ: Την επόμενη στέγη του φαίνεται να αναζητεί ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Βίτορ Περέιρα στην Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας άσος δεν έχει τον χρόνο που θέλει και ψάχνει να βρει μια ομάδα που να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «posta.com.tr», ο Πέλκας δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βίτορ Περέιρα και τον Ιανουάριο θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχοντας χάση την θέση βασικού στην Φενέρμπαχτσε.

Οι Τούρκοι, βάζουν στο παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ, αφού όπως αναφέρουν εκτός από την Λιόν και την Ντιναμό Μόσχας ο Δικέφαλος θα μπορούσε να αποτελέσει την εναλλακτική του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

«Μια εναλλακτική για τον Πέλκα, που τον θέλουν η Λιόν και η Ντιναμό Μόσχας, είναι η παλιά του ομάδα, ο ΠΑΟΚ. Η Φενέρ τον είχε αγοράσει από την ελληνική ομάδα, έναντι 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα πριν από έναν χρόνο ζητούσε 10 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει ενώ πλέον έχει πέσει στα επτά», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Τελευταία Άρθρα

Related articles