...

Πασχαλάκης Ολυμπιακός: Κοντά το μεγάλο DEAL

Πασχαλάκης Ολυμπιακός: Αίσθηση προκαλεί πως ο διεθνής και πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν έχει βρει ακόμα το νέο του προορισμό μετά τον Δικέφαλο του Βορρά. Προς το παρόν ο κίπερ προπονείται ατομικά στον Άγιο Κοσμά για να βρίσκεται σε φόρμα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν, προ δύο μηνών, πως ο Πασχαλάκης θα καταλήξει στη Σαουδική Αραβία, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο «χάλασε». Κάπου εδώ, μπαίνει και ο Ολυμπιακός στην υπόθεση, καθώς οι Πειραιώτες, σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά σε συμφωνία με τον Πασχαλάκη και εφόσον ανάψουν το «πράσινο φως» η μεταγραφή θα προχωρήσει και τυπικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι Betarades (26/8) μετά την πρόκριση του Ολυμπιακό επί του Απόλλων Λεμεσού, αποκάλυψαν πως βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Το σημείο για Πασχαλάκη στο 1:03:07 του βίντεο

Πασχαλάκης: Πώς ευχήθηκε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου

H πανέμορφη τραγουδίστρια και ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Το ζευγάρι ήδη συγκατοικεί και από ό,τι φαίνεται δεν θα αργήσουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, επισημοποιώντας τη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της Ειρήνης Παπαδοπούλου, μοιράστηκε τις ευχές του στην αγαπημένη του, μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Λιουμπλιου μνοκα Ειρήνα μου, μείνε όπως είσαι……σπανίζει!», ήταν η λεζάντα που συνόδευε μία πολύ όμορφη φωτογραφία του ζευγαριού.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.