Στην 22η θέση τερμάτισε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 20 χλμ. βάδην των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, καλύπτοντας την απόσταση σε μία ώρα 31 λεπτά και 33 εκατοστά, που είναι η καλύτερη φετινή της επίδοση.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε στην πρώτη 20άδα από το 10ο χιλιόμετρο του αγώνα και διατήρησε την θέση της, σ’ ένα από τα πλέον δύσκολα αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η Ντρισμπιώτη τερμάτισε τον αγώνα με την Ελληνική σημαία στα χέρια
Το χρυσό μετάλλιο το κατέκτησε η Κινέζα Τζιαγιού Γιανγκ σε μία ώρα 25 λεπτά και 54 εκατοστά. Η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ με 1:23.49 από τον Μάρτιο του 2021, πήρε από την εκκίνηση την πρωτοπορία και χωρίς να δυσκολευθεί σε κανένα σημείο της διαδρομής τερμάτισε στην πρώτη θέση, καθώς δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τις αντιπάλους της.
Το αργυρό κατέκτησε η Ισπανίδα Μαρία Πέρεθ και το χάλκινο, η Αυστραλή Τζέμινα Μόνταγκ.