11.7 C
Athens
Σάββατο, Ιανουάριος 25, 2025
ΑρχικήParis 2024Παραολυμπιακοί 2024Παραολυμπιακοί 2024, Παπασταματοπούλου: «Η ανταμοιβή μου για τα 22 μου χρόνια. Χρυσό...

Παραολυμπιακοί 2024, Παπασταματοπούλου: «Η ανταμοιβή μου για τα 22 μου χρόνια. Χρυσό στο Λος Άντζελες» (pics)

H Ελένη Παπασταματοπούλου έκανε το 2/2 για το ελληνικό τaeκβοντ;o στους 17ους Παραολυμπιακούς Αγώνες, Παρίσι 2024 και αμέσως μετά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου άρχισε να σκέφτεται το χρυσό στο Λος Άντζελες.

Η 22χρονη αθλήτρια εμφανώς συγκινημένη για τη μεγάλη επιτυχία στην κατηγορία των +65κ. (Κ44) μιλώντας μετά την απονομή του μεταλλίων τόνισε:

«Αυτό το μετάλλιο είναι η ανταμοιβή όχι μόνο για τον κόπο μου και τη δουλειά που έχω κάνει στο ταε κβον ντο, αλλά και για όλη μου τη ζωή. Για όλη μου τη διαδρομή μέχρι εδώ, για τα 22 μου χρόνια, αυτή είναι η ανταμοιβή μου».

Η χάλκινη Παραολυμπιονίκης δεν παρέλειψε να κλείσει το ραντεβού για το 2028 από τώρα. «Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και ραντεβού στο Λος Άντζελες για το χρυσό».

Με την Παπασταματοπούλου συμφώνησε και ο προπονητής της Βασίλης Ζήκος.

«Καλά έβαλε το στόχο της για το 2028, εκεί πηγαίνουμε για το χρυσό. Κάναμε την αρχή εδώ στο Παρίσι πολύ καλά με το χάλκινο μετάλλιο και θα συνεχίσουμε».

Παπασταματοπούλου και Ζήκος αναφέρθηκαν και στην Χριστίνα Γκέντζου που χθες άνοιξε το δρόμο των μεταλλίων.

«Η Χριστίνα έκανε την αρχή με το μετάλλιο, έκανε και ιστορική νίκη γιατί ήταν η πρώτη νίκη για την Ελλάδα όπως ιστορική ήταν και η πρώτη πρόκριση της Ελένης για τους Παραολυμπιακούς. Είμαστε μια δεμένη ομάδα όλοι και αυτό το δέσιμο έφερε αυτά τα αποτελέσματα».

Παραολυμπιακοί 2024, Ταεκβοντό: “ΧΑΛΚΙΝΗ” η Έλενα ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, με 36-9! (pics)

RELATED ARTICLES

Most Popular