Παπανικολάου τραυματισμός: Πότε θα επιστρέψει ο Έλληνας φόργουορντ

1713

Παπανικολάου τραυματισμός: Πολλή συζήτηση έχει σηκώσει το θέμα του «Παπ». Ο Έλληνας παίκτης είναι αρκετό καιρό εκτός παρκέ και ο τραυματισμός του έχει προβληματίσει έντονα τους «ερυθρόλευκους».

Στις 24 Δεκεμβρίου του 2020 ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει ότι ο Κώστας Παπανικολάου θα έμενε εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες. Συγκεκριμένα η ΚΑΕ ανέφερε στην ανακοίνωση της ότι η «μαγνητική τομογραφία η οποία ανέδειξε αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες».

Τι είπε ο Μπαρτζώκας για την κατάσταση του

Έχουν περάσει όμως δύο μήνες από τότε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κατάσταση του Έλληνα φόργουορντ και τόνισε ότι ο τραυματισμός του είναι ένα ευαίσθητο θέμα και ότι δεν θα επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση.

«Το θέμα του Παπανικολάου που μας καίει, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Δεν είναι μόνο θέμα ορθοπεδικό, αλλά και νευροχειρουργικό. Είναι αρκετοί οι επιστήμονες που έχουν πέσει πάνω του. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι. Το σίγουρο είναι ότι άμεσα δεν θα παίξει», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.