...

Παπαδόπουλος σε Ολυμπιακό: «Αφού θέλετε να φύγετε, ας φύγετε» – Eντάσεις στο ΔΣ

Oι… τόνοι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού παραμένουν υψηλοί, μετά τα όσα έγιναν και ακολούθησαν το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας στις 13/2. 

Στο ΔΣ της λίγκας τη Δευτέρα (22/4), ο Χρήστος Σταυρόπουλος επαναλέβε τη θέση των Πειραιωτών για τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι, ενόψει των διαφαινόμενων αναμετρήσεων των «αιωνίων» στα πλέι οφ. «Εμείς επαναλαμβάνουμε τη θέση μας ότι δεν μπουν ξένοι διαιτητές θα φύγουμε από το πρωτάθλημα και θα πάμε στην Αδριατική Λίγκα, που είναι μια εξαιρετική διοργάνωση», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, λοιπόν, πήρε τον λόγο και απάντησε πως: «Ό,τι συζήτηση θέλετε μπορούμε να την κάνουμε, αλλά μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι ψέματα ότι ενδιαφέρεστε για το καλό του μπάσκετ. Αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε το πρωτάθλημα. Επειδή δεν μπορείτε να το πάρετε, πάντα κάτι άλλο σας φταίει. Εμείς όταν το χάνουμε δεν λέμε πάντα αυτό το πράγμα. Αφού θέλετε να φύγετε, ας φύγετε. Και εγώ αυτό θέλω». 

Από εκεί και πέρα, στη συνεδρίαση αποφασίστηκε συνάντηση ιδιοκτητών στις 6 Μαΐου. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι σε περίπου δύο εβδομάδες, ώστε να συζητήσουν πάνω στις αλλαγές που μπορούν να γίνουν την επόμενη χρονιά. 

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.