ΠΑΟΚ: Το έξυπνο deal με Κούρτιτς (vids)

132

Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Πάρμα για την μεταγραφή του Κούρτιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο παίκτης είναι θετικός στο να συνεχίσει στην Τούμπα. Άλλωστε, η ίδια η ομάδα έχει βάλει πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή, καθώς θέλει να «απελευθερωθεί» από το μεγάλο συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από Ιταλία, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Οι δύο σύλλογοι φαίνεται να τα έχουν βρει στον…ιδιαίτερο τρόπο μετακίνησης του Σλοβένου διεθνή στην Τούμπα.

Πάρμα και ΠΑΟΚ εξετάζουν ένα… έξυπνο» deal. Όπως προκύπτει, οι Ιταλοί έχουν «ρίξει στο τραπέζι» το ενδεχόμενο δανεισμού για δύο έτη. Με την ολοκλήρωση του δανεισμού, ο ΠΑΟΚ θα έχει το δικαίωμα να τον αποκτήσει ως ελεύθερο από την Πάρμα, το 2023.

Το παραπάνω σενάριο είναι το πρώτο που προκρίνεται τη δεδομένη στιγμή. Η Πάρμα θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του παίκτη, που βρίσκεται περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Οι συζητήσεις πλέον αφορούν το Δικέφαλο και τον παίκτη, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τέλος τους «δρόμου», αναφορικά με τον μισθό του 32χρονου.