ΠΑΟΚ: Τι ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης

117

Ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και τους επικεφαλής των τμημάτων της. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση στους στόχους που έχουν απομείνει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο – κύπελλο και δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα- αλλά τόνισε πως θα πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία και για του χρόνου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε συνεργασία όλων των τμημάτων της ΠΑΕ προκειμένου να προκύψουν επιτυχίες στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και ανάπτυξη εμπορική και οικονομική του Δικεφάλου, τονίζοντας πως δεν πρέπει το έργο της διοίκησης να επηρεάζεται από τα αποτελέσματα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να γίνεται προσπάθεια αύξηση της επιρροής του Δικεφάλου που μπορεί να επιτευχθεί όχι μόνο με τις επιτυχίες της ομάδας αλλά και με νέες ιδέες στους τομείς του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

Μάλιστα ζήτησε να γίνονται τακτικές συσκέψεις ευρείας κλίμακας με συμμετοχή όλων των τμημάτων της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ώστε να υπάρχει απόλυτος συντονισμός προς τον κοινό στόχο