...

ΠΑΟΚ: Τι θα γίνει με τον Βαρέλα (vid)

Δυνατές ομάδες από την Ρουμανία θα ήθελαν πολύ τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, καθώς τόσο η Κραϊόβα όσο και η Στεάουα Βουκουρεστίου δείχνουν σοβαρό ενδιαφέρον για τον Φερνάντο Βαρέλα.

Ομως αυτή την στιγμή ο Βαρέλα παραμένει παίκτης του Δικεφάλου, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, πρόσφατα δήλωσε πως δεν πρόκειται να φύγει από τον ΠΑΟΚ, απαντώντας στις αναφορές των Ρουμάνων, με βάσει τα όσα έγραφαν, πως “όλα είναι ψέματα”.

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ρουμανία για τον Βαρέλα, λέγοντας ότι υπήρξε συζήτηση με τον παίκτη, όταν πληροφορήθηκε ότι ενδιαφέρεται για αυτόν η Κραϊόβα.

«Δεν με ενδιαφέρει, δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Αυτή ήταν η συζήτηση, άκουσα τον Ροτάρου (σ.σ πρόεδρος της Κραϊόβα) να λέει ότι είχε διαπραγματευτεί μαζί του και ότι δεν μπορούσε να τον πάρει. Τότε είπα στον αθλητικό μας διευθυντή: “Φίλε, δες τι γίνεται, αν δεν πάει σε αυτούς, μπορεί να έρθει σε εμάς!”.

Ερωτηθείς για τις συζητήσεις που αφορούν πιθανή μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ρουμανικής ομάδας, Τόνι Πετρέα είπε χαρακτηριστικά τα εξής: “Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για τον Βαρέλα, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για τον ερχομό του εδώ. Από όσο ξέρω, έχει άλλα σχέδια και δεν νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε το ενδεχόμενο της μεταγραφής του”.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.