ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με το wonderkid, Γιώργο Κούτσια (vid)

«Το έκανε ο Χάαλαντ, εγώ γιατί όχι;», αναρωτιέται με τους φίλους του στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας. Ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο.

Έχει ένα συμβόλαιο μοναδικό στην ηλικία του για τα ελληνικά δεδομένα. Πήρε μόνο 20.000 ευρώ μπόνους κατάκτησης του Κυπέλλου συνοδεύοντας απλώς την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κούτσιας όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια» θεωρείται project εφάμιλλης εμβέλειας με εκείνο του Τζόλη στον ΠΑΟΚ. Ήδη, ξεχωρίζει στην ηλικία του σε ολάκερη την Ευρώπη.

Ήδη είναι η πρώτη επιλογή πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη στην Εθνική Ελπίδων και ήδη είναι στο rotation των επιθετικών του «Δικεφάλου». Που έγκειται το θέμα; Στην βιασύνη του για να αναπτυχθεί. «Μεγαλώσει» ποδοσφαιρικά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου του ΄χει μιλήσει ιδιαιτέρως τουλάχιστον τρεις φορές από την αρχή της προετοιμασίας. Η έλευση του Ακπόμ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ολιβέιρα, ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Δεν έγινε για να βάλει STOP στην πρόοδο του 17χρονου επιθετικού.

Ο αποκλεισμός του από την αποστολή στον αγώνα με τον ΠΑΣ ήταν απόρροια της απουσίας του με την Εθνική Ελπίδων μια και είναι ζήτημα αν πρόλαβε 2-3 προπονήσεις!

Το συμβόλαιο του «μικρού» λήγει το 2023. Δεν υπάρχει καμία ρήτρα αποδέσμευσης και ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του Κούτσια. Το ζητούμενο δεν είναι οι δύο πλευρές να πάνε στα άκρα, αλλά να ΄χουν μια κοινή πορεία/γραμμή για το ομαλό development του παιδιού. Σε διαφορετική περίπτωση το club είναι αποφασισμένο να τραβήξει αυτιά για να αντιληφθεί ο καθένας το status του.

Τελευταία Άρθρα

Related articles