ΠΑΟΚ: Ραγδαίες εξελίξεις με Ουάρντα

188

ΠΑΟΚ: Ένα πειθαρχικό παράπτωμα του Αμρ Ουάρντα στη χθεσινή-πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι αρκετό για να τον τελειώσει από την ομάδα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συζήτησε με τον Χρήστο Καρυπίδη και εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Αιγύπτιος δύσκολα θα επιστρέψει στον «Δικέφαλο του Βορρά» και ίσως να πάρει άμεσα το αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, και να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσει (ξανά) την καριέρα του. Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Ρουμάνος τεχνικός έδινε εντολές στους ποδοσφαιριστές του, τις οποίες ο Ουάρντα αγνοούσε.

Σε κάποια φάση αντέδρασε ο Λουτσέσκου και του είπε σε έντονο να φύγει από την προπόνηση. Ο Ουάρντα προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά ο Λουτσέσκου ήταν ανένδοτος. Ο διεθνής άσος πήγε και κάθισε σε έναν πάγκο, όμως δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον εκνευρισμό του. Πρώτα κλότσησε μία μπάλα και στη συνέχεια πέταξε κάτω ένα μπουκάλι, κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον προπονητή του.

ΠΑΟΚ: Τι έγινε μεταξύ των δύο στην προπόνηση

Επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα όλα συνέβησαν στην πρωινή προπόνηση του Δικεφάλου στην Ολλανδία όταν ο Ρουμάνος τεχνικός έδιωξε τον Αιγύπτιο άσο από την προπόνηση.

Ο Λουτσέσκου φημίζεται για την πειθαρχία του και τους απαράβατους κανόνες που βάζει στους ποδοσφαιριστές του. Κανόνες που θέλει να τηρούνται στο ακέραιο για τη σωστή λειτουργεία της ομάδας. Κάτι που όπως φαίνεται δεν σεβάστηκε ο Ουάρντα.

Ο 27χρονος άσος φέρεται να μην πειθαρχούσε σε αυτά που ζητούσε ο Λουτσέσκου με αποτέλεσμα ο προπονητής του ΠΑΟΚ να τον βγάλει εκτός για το υπόλοιπο του προγράμματος. Ο Ουάρντα όμως εκνευρίστηκε και βγαίνοντας κλώτσησε μία μπάλα με τον Χρήστο Καρυπίδη να σπεύδει πάνω του για να τον ηρεμήσει. Μένει τώρα να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα αλλά και ποια θα είναι αυτή με τον Αιγύπτιο πάντως να μην ξεκινά και πολύ καλά την σεζόν.