...

ΠΑΟΚ: Ο Σα Πίντο επιδιώκει την ανατροπή με Φιλίπε Σοάρες!

Ο Φιλίπε Σοάρες φαίνεται πως είναι από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Ζοσέ Μπότο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ, με τον 23χρονο να συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο ποδοσφαιριστής είναι απίθανο να αποχωρήσει αυτή τη μεταγραφική περίοδο από την ομάδα.

Η πορτογαλική “O Jogo” αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής είναι σημαντικός για τη Μορεϊρένσε και για τον προπονητή της, Σα Πίντο, οποίος δεν θέλει να χάσει τον Σοάρες από την ομάδα στα μέσα της σεζόν.

Το πορτογαλικό δημοσίευμα τονίζει ότι με απόφαση του Σα Πίντο ο Πορτογάλος μέσος θα παραμείνει στην ομάδα και η μοναδική περίπτωση να φύγει από την ομάδα είναι αν ο ΠΑΟΚ κάνει μια πολύ καλή πρόταση στη Μορεϊρένσε, ικανοποιώντας οικονομικά τον πορτογαλικό σύλλογο.

Χθεσινό δημοσίευμα (13/1) της “Record” έκανε λόγο για δεύτερες σκέψεις από τον προπονητή της ομάδας, καθώς θεωρεί σημαντικό παίκτη τον Φελίπε Σοάρες. Η υπόθεση του Πορτογάλου δεν έχει κλείσει ακόμη και ο ρόλος του Ζοσέ Μπότο θα είναι καταλυτικός.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.