...

ΠΑΟΚ: O Μπότο φέρνει εξελίξεις με Πασχαλάκη!

Η περσινή σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με αποκορύφωμα τη φασαρία που έγινε στις κερκίδες της Τούμπας με οπαδούς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Από εκείνη την ημέρα όμως η στήριξη του τότε προπονητή του, Πάμπλο Γκαρσία, ήταν καταλυτική ώστε να ανεβάσει την απόδοσή του και ταυτόχρονα να ανέβει αγωνιστικά και η ομάδα και να υπάρξει ένα χαρούμενο τέλος με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μέσα όμως στη διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν, η διοίκηση του δικέφαλου είναι αλήθεια ότι έψαχνε τερματοφύλακα και μάλιστα είχε σχεδόν συμφωνήσει με τον Τόμας Βάτσλικ με τις διαπραγματεύσεις να γίνονται καιρό πριν την κατάκτηση του κυπέλλου.

Λίγες μέρες όμως μετά τον τελικό, ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ήθελε να ακούσει τίποτα για μεταγραφή τερματοφύλακα και μάλιστα και δημόσια τοποθετήθηκε υπερ των Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς, όντας πολύ κάθετος και αρνητικός στην πιθανότητα απόκτησης πορτιέρο.

Ο Πασχαλάκης είχε σκαμπανεβάσματα στη αρχή της σεζόν, στη συνέχεια ήταν πιο σταθερος και γενικά το πρόβλημα στα πολλά γκολ που δέχεται η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν επικεντρώνεται στην απόδοση του 31χρονου τερματοφύλακα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον στηρίζει απόλυτα και δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση για μεταγραφή στη θέση «1» για την ώρα.

Όπως αναφέρει το Sportime, το θέμα της μεταγραφής πορτιέρο, φυσικά θα είναι από τα σημαντικά που θα απασχολήσουν τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά μετά το τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιο του Έλληνα γκολκίπερ λήγει και την ίδια στιγμή ο δεύτερος τερματοφύλακας, Ζίβκο Ζίβκοβιτς θεωρείται δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει.

Άλλωστε από τώρα και στο εξής, ο «Πάσχα» μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει για το καλοκαίρι, χωρίς να έχει όφελος ο ΠΑΟΚ και όπως διαβάσατε, ο Πασχαλάκης κοιτάει την Αραβία γνωρίζοντας ότι ακόμη και αν ο ΠΑΟΚ του προτείνει νέο συμβόλαιο αυτό θα είναι με μειωμένες αποδοχές.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.