ΠΑΟΚ: Nέες εξελίξεις με τον Ίνγκασον!

Το όνομα του Ισλανδού αμυντικού βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα του Ζοσε Μπότο και ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να κάνει μία πρώτη συζήτηση, δήλωση θετικών προθέσεων, με τον Ινγκασον και τον ατζέντη του.

Ωστόσο, απομένει το ουσιαστικό μέρος, οι τελικές διαπραγματεύσεις για την διάρκεια (η κοινή λογική λέει ότι οι δύο πλευρές θα συζητήσουν μίνιμουμ για τριετές συμβόλαιο) και, κυρίως, τις ετήσιες απολαβές του 28χρονου κεντρικού αμυντικού που έχουν ακόμη δεν έχουν “ανοίξει”.

Όσο, λοιπόν, απομένει ανοιχτό το θέμα είναι λογικό ομάδες από το εξωτερικό να επιχειρούν να προσεγγίσουν τον Ινγκασον, αφού βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του ισχύοντος συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και άρα όποιοι σύλλογοι τον θέλουν “νομιμοποιούνται” να τον προσεγγίσουν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του metrosport.gr, δύο ομάδες, μία από την Αραβία και μία από την Γαλλία, έχουν κάνει δελεαστικές προτάσεις στον Ινγκασον που, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του, έχει ως προτεραιότητα με τον ΠΑΟΚ.

Προφανώς, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν οι μνηστήρες θα αυξάνονται, αν βέβαια ο ΠΑΟΚ αφήσει τον χρόνο να κυλά. Με βάση τα όσα λένε στα γραφεία της Τούμπας, σύντομα ο Ζοσέ Μπότο θα επιχειρήσει να κλείσει την συμφωνία και μία ακόμη σοβαρή εκκρεμότητα στον σχεδιασμό της νέας ομάδας που θα στηθεί από το καλοκαίρι.

Τελευταία Άρθρα

Related articles