...

ΠΑΟΚ: Nέα εξέλιξη για τη Νέα Τούμπα!

Το θέμα της Νέας Τούμπας και της καθυστέρησης (με βάση όσα έχουν λεχθεί από κυβερνητικά χείλη) που υπάρχει στην έκδοση Προεδρικού Διατάγματος, απασχολεί έντονα τον κόσμο του ΠΑΟΚ και οδήγησε ακόμη και σε έμμεση διαφωνία τους επικεφαλής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ζέρβας-Τζιτζικώστας).

Υπάρχει, ωστόσο, μία πληροφορία που δημιουργεί προσδοκία εξελίξεων και αποκαλύφθηκε πριν λίγη ώρα από το Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Σύμφωνα με αυτή, ανήμερα του πρώτου αγώνα με την Μαρσέιγ στην Μασσαλία, έγινε τηλεδιάσκεψη με την συμμετοχή στελεχών του Συμβουλίου της Επικρατείας και της πλευράς του ΠΑΟΚ (ανθρώπων που εμπλέκονται στο γηπεδικό πρότζεκτ).

Στην διάρκειά της ζητήθηκαν διευκρινίσεις σχετικά με τον φάκελο της Νέας Τούμπας και απαντήθηκαν κάποιες απορίες πάνω σε λεπτομέρειες του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου. Η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθείται κάθε φορά που ένα Ειδικό Χωρικό Σχέδιο πηγαίνει στο ΣτΕ , πριν την τελική γνωμοδότηση. Αν αυτό ισχύσει και τώρα, εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να κατατεθεί η τελική γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την Νέα Τούμπα.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.