ΠΑΟΚ: Με ευλογίες Ζίβκοβιτς πάει για Μίλαν Γκάιτς!

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και όπως είναι… φυσιολογικό γίνονται αρκετές ζυμώσεις δεδομένου πως οι ομάδες τσεκάρουν την αγορά για πινελιές ενίσχυσης. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί και ο ΠΑΟΚ, από την ατζέντα του οποίου δεν λείπει η υπόθεση – μπακ!

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας, δεν αποκλείεται η παρέα των Ζίβκο και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να μεγαλώσει καθώς ο Δικέφαλος εξετάζει την περίπτωση του Μίλαν Γκάιτς που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα! Μάλιστα, από το καλοκαίρι, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, υπήρχε ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο 25χρονο Σέρβος αγωνίζεται ως δεξί μπακ και αποτελεί… προϊόν των ακαδημιών της OFK Μπέογκραντ, πήρε μεταγραφή για την Μπορντό το καλοκαίρι του 2015 αντί του ποσού του 1.000.000 ευρώ, ωστόσο, τέσσερα χρόνια αργότερα αποχώρησε ως ελεύθερος και το καλοκαίρι του 2019 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

Όπως τονίζουν οι Σέρβοι, τον Ιανουάριο μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και βάσει του νόμου Μπόσμαν μπορεί να κινηθεί ανεξάρτητα με φόντο το μέλλον του. «Το συμβόλαιο του Γκάιτς ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, οπότε ο σύλλογος πιθανότατα δεν θα του δημιουργούσε προβλήματα με την έξοδο στο εξωτερικό», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Σέρβων!

Τελευταία Άρθρα

Related articles