ΠΑΟΚ: Η σκέψη για Ολιβέιρα και η εξέλιξη που θα έρθει

Η υπόθεση του Πορτογάλου απασχολεί ακόμα περισσότερο, από τη στιγμή που προέκυψε ο σοβαρός τραυματισμός του Μαουρίσιο, μετά από αυτόν του Βέρνμπλουμ και δεδομένου ότι τα συμβόλαια των Κάνιας, Σάκχοφ ολοκληρώνονται τον Ιούνιο.

Ακόμα κι αν υπάρξει συμφωνία με έναν εκ των δύο τελευταίων και με τον Μίσιτς να είναι ο μοναδικός σίγουρος, καθώς ο δανεισμός του από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, η υπόθεση του Ολιβέιρα, αναμένεται να απασχολήσει άμεσα, με το που τελειώσουν οι υποχρεώσεις της φετινής σεζόν. 

Προφανώς και δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση, τα όποια σενάρια έχουν προκύψει μέχρι τώρα, κυρίως μέσω δημοσιευμάτων από την Πορτογαλία, έχουν διαψευστεί από «επίσημα χείλη» και μένει να φανεί αν η θετική διάθεση, του παίκτη και του ΠΑΟΚ, είναι μια καλή βάση, προκειμένου να προκύψει συμφωνία με την Πόρτο.

Γενικά στον ΠΑΟΚ, δείχνουν προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια, απλώς το θέμα της μεσαίας γραμμής, είναι αυτό με τη μεγαλύτερη προτεραιότητα, καθώς οι όποιες κινήσεις, πρέπει να γίνουν το δυνατόν γρηγορότερα, ενόψει προκριματικών Champions League.

Πηγή: paok24.com

Τελευταία Άρθρα

Related articles