ΠΑΟΚ: Η πρώτη απάντηση στη φωτογραφία του Αλέξη Κούγια

Τη δική του απάντηση με σαφείς αιχμές προς τον Αλέξη Κούγια έδωσε ο Κυριάκος Κυριάκος, με αφορμή τα όσα είπε ο δικηγόρος σήμερα το πρωί (8/2) στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Ο Κυριάκος Κυριάκος ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Σε μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει καμια συναίσθηση της τραγικότητας του θανάτου ενός νέου ανθρώπου», «φωτογραφίζοντας» με αυτό τον τρόπο τον γνωστό ποινικολόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Σε μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει καμια συναίσθηση της τραγικότητας του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, κανένας σεβασμός στην μνήμη του Άλκη και στο βαρύ πένθος της αξιοπρεπέστατης οικογένειάς του.

Είχα την τιμή να εκφράσω προσωπικά τα συλλυπητήριά μου στον κ. Αριστείδη Καμπανό και να ακούσω την προτροπή του να δουλέψουμε όλοι μαζί για να μονιάσουμε τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Και την προτροπή αυτή την εξέλαβα ως τη μεγαλύτερη ευθύνη που μου έχει ανατεθεί ποτέ.

Ο Άλκης (όπως παλιότερα δυστυχώς θα έπρεπε να είχε γίνει και με τα υπόλοιπα θύματα) μετατρέπεται σε μνημείο εναντίον της βίας με πρόσχημα τις ομάδες. Η οικογένειά του είναι ένα μνημείο αξιοπρέπειας, δύναμης και αγάπης.

Όποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία αυτά ας αναλάβει τη δική του ευθύνη. Δεν θα μας βρει συμμέτοχους σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, γιατί δεν είμαστε υποκριτές και γιατί δεν θρηνούμε για τις κάμερες.

Όλα έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους αν είσαι άνθρωπος και όχι «άνθρωπος».

Τελευταία Άρθρα

Related articles