ΠΑΟΚ: Η πρώτη αντίδραση του Σαββίδη με… μεγάλη επιστροφή;

Έξαλλος ήταν ο ισχυρός άνδρας τού συλλόγου με όσα συνέβησαν στο ντέρμπι τής Τούμπας εναντίον του Άρη, τόσο στο αγωνιστικό σκέλος όσο και με την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο.

Ο Ιβάν θεωρεί ότι υπάρχουν παίκτες που δεν αποδίδουν σύμφωνα με όσα μπορούν, ακόμα κι αν αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχουν όλες οι επιθυμητές λύσεις στο ρόστερ. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα και δεν γίνεται να βρίσκεται εκτός τροχιάς τίτλου από τα τέλη Νοεμβρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν τόσο εξοργισμένος που δεν ήθελε να μιλήσει εκείνος στους παίκτες (μέσω skype), κι αυτός ήταν ο λόγος που βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας ο Μάκης Γκαγκάτσης για να τα ψάλλει στους ποδοσφαιριστές…

Επιστροφή Γιώργη στην ΠΑΕ;

Αυτό που, επίσης, έχει σημασία και προκύπτει από το ρεπορτάζ που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη, είναι ότι φαίνεται να υπάρχει η προοπτική για την επιστροφή τού Γιώργου Σαββίδη στην ΠΑΕ!

Γιατί όλο αυτό το διάστημα υπάρχει, με μία έννοια, θέμα όσον αφορά τη διοίκηση της ομάδας, δεδομένου ότι η απουσία τού Γιώργου Σαββίδη από τα της ΠΑΕ, που κινούσε τα νήματα και έσπρωχνε τον πατέρα του σε αποφάσεις για την ομάδα, είναι αισθητή.

Όπως είχαμε γράψει πρόσφατα, ο Γιώργος είχε διαφωνήσει με την πρόσληψη Λουτσέσκου, είχε τοποθετηθεί δημόσια υπέρ της παραμονής τού Πάμπλο Γκαρσία και οι εξελίξεις ήρθαν έτσι που θεώρησε ότι δεν υπάρχει χώρος στον Δικέφαλο για εκείνον.

Με αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου με την Γκοντζάρεβα να “τρέχουν” τα πάντα στην ομάδα και, φυσικά, δύο μόνο πρόσωπα να μην μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν σε έναν μεγάλο σύλλογο, που δεν έχει αθλητικό διευθυντή.

Τώρα φαίνεται ότι το σκηνικό αυτό μπορεί να αλλάξει, καθώς στην πόλη ψιθυρίζεται ότι ο Γιώργος επιστρέφει στην ΠΑΕ και, μάλιστα, άμεσα…

Τελευταία Άρθρα

Related articles