ΠΑΟΚ: Η πρώτη αλλαγή ΔΕΝ είναι σε παίκτη! – Η εντολή Σαββίδη

Αλλαγές έχει ο Δεκέμβριος για τον Δικέφαλο του Βορρά, μιας και η κακή εικόνα της ομάδας κάνει τον Ιβάν Σαββίδη να προχωράει στην πρώτη αλλαγή στην ΠΑΕ αποφασίζοντας να αλλάξει την προσωπική του ασφάλεια που πλέον προϊσταται ο πρώην Γενικός Αστυνομικός διευθυντής (εν αποστρατεία) κ. Αβραάμ Αϊβαζίδης, που ανέλαβε πρόσφατα και οργανώνει πλέον όλα τα στελέχη γύρω από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά και την εταιρεία γενικότερα.

Βέβαια ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δεν θα σταματήσει εκεί καθώς η επόμενη κίνηση που θα κένει θα είναι αλλαγή και σε άλλο τμήμα λειτουργίας της εταιρείας ή ενίσχυση αυτού του τμήματος με στελέχη που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε η παρουσία να είναι ακόμη πιο δυναμική.

Ο λόγος για το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ, όπου ήδη γίνεται έρευνα στην Θεσσαλονίκη ώστε α βρεθούν κατάλληλοι νομικοί, δυναμικοί, γνώστες και του παρασκηνίου, προκειμένου να συνεργαστούν με τον σύλλογο άμεσα, ενώ παράλληλα θα υπάρξει κίνηση ενίσχυσης και στο επικοινωνιακό τμήμα του ομίλου Σαββίδη ώστε να υπάρχουν ισχυρές απαντήσεις στα όσα ακούγονται.

Τελευταία Άρθρα

Related articles