...

ΠΑΟΚ: Η προτεραιότητα σε αυτό τον χαφ και οι δεύτερες σκέψεις για δύο παίκτες!

Μετά τον τελικό κυπέλλου σε πρώτο πλάνο στον ΠΑΟΚ έρχονται οι συμφωνίες με ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον Κώστα Πετρωτό στο Metropolis 95.5 υπάρχει αλλαγή πλεύσης και μπαίνει μπροστά η ανανέωση του Σβαμπ, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει η συζήτηση με τον Αυστριακό μέσο και υπάρχει θετική διάθεση από τις δύο πλευρές.

Βέβαια είναι στη μέση και ο οικονομικός παράγοντας. Ο Σβαμπ έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από Αραβία γύρω στο εκατομμύριο, αλλά θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής του στην Τούμπα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει αλλαγή κλίματος.

Από εκεί και πέρα, ο Κρέσπο έστειλε την οικογένειά του στην Ισπανία αεροπορικώς και ο ίδιος αναχώρησε οδικώς παίρνοντας μαζί του κάποια πράγματα γιατί ξενοίκιασε το σπίτι του.

Ακόμη δεν έγινε συζήτηση με τον Ισπανό αμυντικό, θα γίνει, αυτό είναι δεδομένο, αλλά το γεγονός ότι παρατηρείται στασιμότητα σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν «καίγεται». Ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι τα οικονομικά δεδομένα θα είναι χαμηλότερα από αυτά που περίμενε και περιμένει τις εξελίξεις.

Παρόμοια είναι και η υπόθεση του Μπίσεσβαρ.

Δεν έγινε συζήτηση με τον Σουριναμέζο, την στιγμή που η σύζυγός του είναι έγκυος στον έβδομο μήνα και θέλει να ξέρει άμεσα τι θα γίνει με την επόμενη μέρα της καριέρας του. Από τον ΠΑΟΚ θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και με τον «Μπίσε», ωστόσο γίνονται δεύτερες σκέψεις και δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο μετά τον Βαρέλα και τον Πασχαλάκη να αποχαιρετήσουν και οι Κρέσπο – Μπίσεσβαρ.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.