ΠΑΟΚ: Η κίνηση για Ουέλτον και Κόρδοβα!

Στο Λέφσκι-Χεμπάρ βρέθηκαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσουν τους Ουέλτον και Χοσέ Κόρδοβα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της βουλγάρικης εφημερίδας «Thema Sport».

Όπως φαίνεται η σύνδεση του Δικεφάλου με τους δύο παίκτες δεν παύει να υφίσταται, ενώ μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι εκπρόσωποι της ομάδας έφυγαν με θετικές εντυπώσεις από το γήπεδο.

Η Λέφσκι στον εν λόγω αγώνα κέρδισε με 4-0 χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, με τον Κόρδοβα να αγωνίζεται σε ολόκληρο το παιχνίδι και τον Ουέλτον να γίνεται αλλαγή στο 74′.

«Αν και ο Κόρδοβα δεν είχε πολύ δουλειά να κάνει και ο Ουέλτον δεν κατάφερε να σκοράρει, ο απεσταλμένος της ελληνικής ομάδας έμεινε ευχαριστημένος με αυτό που είδε από τους δυο ποδοσφαιριστές», σημειώνεται.

Τέλος, οι Βούλγαροι μεταφέρουν πως τουλάχιστον ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσει μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, με την Λέφσκι να εκτιμάται πως θα λάβει ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο, ενώ ήδη για τον Ουέλτον έχουν γίνει προτάσεις από την Τουρκία, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν.

Τελευταία Άρθρα

Related articles