...

ΠΑΟΚ: Η άφιξη του Γιώργου Σαββίδη φέρνει εξελίξεις

Εδώ και μια βδομάδα ο Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές εξελίξεις, τις οποίες έφερε η παρουσία του.

Μια απ’ αυτές, φαίνεται πως είναι το προπονητικό κέντρο, καθώς το μέλος του Δ.Σ. θα δει τις προτεινόμενες τοποθεσίες για τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Παράλληλα θα επισκεφθεί και το Πόρτο Καρράς, προκειμένου να επιβλέψει τις ετοιμασίες για την υποδοχή των προσφύγων από την Ουκρανία.

Εξετάζει Βιτάο ο ΠΑΟΚ 

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Μιχαηλίδη, σε συνάρτηση με το μεταγραφικό παράθυρο που άνοιξε για ξένους παίκτες στα πρωταθλήματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας, φαίνεται πως έθεσε νέα βάση δεδομένων στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρουν βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, ο Δικέφαλος μπήκε… «σφήνα» για την απόκτηση του 22χρονου στόπερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βιτάο, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η πρώην ομάδα του, Ιντερνασιονάλ.

Οι Βραζιλιάνοι έχουν μάλιστα καταθέσει πρόταση για το δανεισμό του συμπατριώτη του μέχρι το τέλος του 2022 με οψιόν αγοράς στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε, πως ο Ζοσέ Μπότο εργάστηκε για 3 χρόνια στην Σαχτάρ και γνωρίζει καλά τον διεθνή με τις μικρές εθνικές της Βραζιλίας, στόπερ.

Ο Βιτάο είναι στόπερ ύψους 1,85 και στη φετινή σεζόν έκανε 15 παιχνίδια με τη Σαχτάρ, αγωνιζόμενος μάλιστα σε ολόκληρο το 90λεπτο του εκτός έδρας αγώνα με την Ίντερ για τους ομίλους του Champions League. Ήταν παρών ως βασικός στα τέσσερα ματς της ομάδας του στα προκριματικά της διοργάνωσης κόντρα στην Γκενκ και τη Μονακό. Τελευταίο παιχνίδι του ήταν εκείνο του Πρωταθλήματος κόντρα στην Κόλος Κοβαλίβκα στις 7 Νοεμβρίου.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.