...

ΠΑΟΚ: H επόμενη μεγάλη κίνηση μετά τον Ζίβκοβιτς!

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε αισίως και με τον καλύτερο τρόπο ένα μεγάλο μέτωπο. Κρατάει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς έως το 2024 στην Τούμπα και ετοιμάζεται μέχρι εκείνη τη χρονιά να δέσει στην Τούμπα και τον Στέφαν Σβαμπ.

Ο 31χρονος Αυστριακός μέσος δικαίωσε απόλυτα τους Θεσσαλονικείς. Ήρθε ως ελεύθερος από τη Ραπίντ Βιέννης το καλοκαίρι του 2020, πήρε αμέσως φανέλα βασικού και μετράει ήδη 62 ματς, 11 γκολ και 13 ασίστ. Κόστισε λίγα, το συμβόλαιό του δεν είναι μεγάλο (με τα μπόνους ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ), είναι ποιοτικός παίκτης, έμπειρος και επαγγελματίας.

Το συμβόλαιο του Σβαμπ ανανεώνεται αυτόματα για έναν ακόμα χρόνο, αν παίξει στο 65% των επίσημων αγώνων, αλλά στον ΠΑΟΚ σκέφτονται να τον κρατήσουν τουλάχιστον έως το 2024. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει ήδη προκαταρκτικές συζητήσεις και σκοπός τους είναι να μείνει ο Σβαμπ για αρκετά χρόνια στην ομάδα.

Ο ίδιος επίσης νιώθει καλά με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, το φωνάζει συνεχώς, νιώθει σημαντικός στον ΠΑΟΚ και είναι θετικός να παραμείνει, αρκεί να έχει μία καλή αύξηση στις αποδοχές, αφού αυτό θα είναι ουσιαστικά και το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του.

Όλα δείχνουν ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα και ο ΠΑΟΚ θα ρίξει το βάρος και στον Ίνγκασον για να τελειώσει θετικά κι αυτή η υπόθεση και ο «Δικέφαλος» να κρατήσει στην Τούμπα, όλα τα βαριά χαρτιά.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.