...

ΠΑΟΚ: Εξελίξεις με τον Καγκάβα! (vid)

Άλλη μία προσπάθεια για την απόκτηση του Σίντζι Καγκάβα αναμένεται να κάνει η Σερέζο Οσάκα, η οποία – σύμφωνα με νέο δημοσίευμα – θα έχει νέα επαφή για την επιστροφή του θρύλου της χώρας στην Ιαπωνία.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ τονίζει πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα μυϊκού τραυματισμών και τονίζει πως σκοπεύει να δώσει και ένα μικρό ποσό για να αποσπάσει τη θετική απάντηση της ομάδας για να δώσει το «ελεύθερο» στον 32χρονο σήμερα σταρ του ιαπωνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του ιαπωνικού Yahoo

«Αποκαλύφθηκε ότι η Σερέζο Οσάκα θα έχει νέα επαφή με τον Σίντζι Καγκάβα για να επιστρέψει τον χειμώνα στην Ιαπωνία. Ο Καγκάβα ταλαιπωρείται από μυϊκούς τραυματισμούς και το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι, αλλά (η Οσάκα) δείχνει διατεθειμένη να πληρώσει για να επιστρέψει στην πατρίδα ο θρύλος του ιαπωνικού ποδοσφαίρου.

Είχε κάνει ξανά πρόταση, πριν από ένα χρόνο, αλλά τότε (ο παίκτης) είχε αποφασίσει να μείνει στην Ευρώπη. Αν επιστρέψει, θα είναι η πρώτη φορά εδώ και 11,5 χρόνια (από τον Ιούνιο του 2010) που θα επιστρέψει στην Ιαπωνία. Ο Καγκάβα δεν έχει παίξει σε κανένα ματς από τις 12 Σεπτεμβρίου.

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ – ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)

Μάλιστα, τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι είναι εκτός πλάνων, αλλά ο Καγκάβα (σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα) δεν είναι σε θέση να παίξει λόγω τραυματισμού στο πόδι). Ο Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος θα κλείσει τα 33 τον Μάρτιο του επόμενου έτους, αποτελεί… αδυναμία της Σερέζο Οσ

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.