...

ΠΑΟΚ: Εξελίξεις με τη μεταγραφή του Νάρεϊ – Τα λεφτά που θα δώσει

Κράτησε μέρες με τα ups και τα downs της η υπόθεση του Καλέντ Νάρει. Ο ΠΑΟΚ την προσπάθησε πάρα πολύ αλλά την τελική μάχη την κερδίζει η Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Δεν φαίνεται να χαλάει του 28χρονου δεξιού μέσου που έρχεται στην Τούμπα.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», τον περιμένουν στη Θεσσαλονίκη για τα ιατρικά και τις υπογραφές. Παίκτης του ΠΑΟΚ θα γίνει ο Γερμανός.

ΠΑΟΚ: Έτσι ξεκλειδώνει τη μεταγραφή του Νάρει!

Η Φορτούνα κέρδισε στην όλη διαδικασία. Αυτό που προσπαθούσε ο Μπότο όλο αυτό το διάστημα με σύμμαχο τον παίκτη ήταν να ρίξει τις απαιτήσεις των Γερμανών.

Αλλά εκείνοι ήταν ανένδοτοι. Στη Γερμανία λένε πως η συμφωνία κλείνει εκεί που ήθελε η Φορτούνα, δηλαδή στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Όχι άσημα για την Ντίσελντορφ μια και το συμβόλαιο του Νάρει έληγε το καλοκαίρι του 2023.

Αυτό που έβγαζαν όμως οι άνθρωποι του γερμανικού κλαμπ ήταν πως θα είχαν προσφορές για τον Νάρει. Και πως και να μην είχαν θα είχαν το όφελος να τον έχουν στο ρόστερ τους.

Win win για αυτούς δηλαδή, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να περιμένει άλλο, η δουλειά γίνεται με τους ασπρόμαυρους να συμπληρώνουν ένα ακόμη κομμάτι από το παζλ του νέου ρόστερ.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Λέο Ζαμπά θα αποτελέσει παρελθόν και ο Νάρει με τη σειρά του μια σημαντική λύση στα χέρια του Λουτσέσκου που περιμένει και τον Μπράντον Τόμας.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.