ΠΑΟΚ: Έρχονται εξελίξεις με τον Πάμπλο Γκαρσία – Η εντολή Σαββίδη

2756

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη φετινή του σεζόν με μεγάλες προσδοκίες. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαν φανταστεί οι «ασπρόμαυροι» και μοιραία η προσοχή πηγαίνει στην επόμενη σεζόν. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Στον πάγκο θα παραμείνει ο Πάμπλο Γκαρσία που έχει την απόλυτη στήριξη του αφεντικού της ομάδας. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τη νέα χρονιά καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας θέλει να δει τον ΠΑΟΚ και πάλι στην κορυφή.

Οι δύο άνδρες φέρεται να είναι σε συνεχή επαφή, παρά το γεγονός ότι ο Σαββίδης δεν είναι στην Ελλάδα, αλλά στη Ρωσία. Στη συζήτηση αυτή που είχαν οι δύο άνδρες ο Γκαρσία επεσήμανε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ τις κινήσεις που θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν, υπογραμμίζοντας και από που πρέπει να ξεκινήσουν όλες αυτές.

Μάλιστα, φέρεται ο Γκαρσία ένα από τα πράγματα που ζήτησε να γίνουν να είναι και παραμονή του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Κάπως έτσι φέρεται να δίδεται και μια εξήγηση για τη συμφωνία που είχε ο ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Κάπως έτσι αναμένεται να γίνει και η συνέχεια με ανάλογες κινήσεις, μία από αυτές ενδεχομένως να είναι και η απόκτηση του Δουβίκα.