ΠΑΟΚ: Έντονος προβληματισμός για Κουλούρη!

19
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)

Ένας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, όσο όμως αγωνιζόταν στην ομάδα του Ατρόμητου.

Ο ταλαντούχος Έλληνας επιθετικός, ήταν πραγματικά ο κορυφαίος σκόρερ της Super League 1,κατακτώντας τον τίτλο αυτό μαζί με την επιτυχία που σημείωσε στο Περιστέρι.

Έτσι ο Κουλούρης μετά το πέρας της σεζόν, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, που ωστόσο εκεί δε φαίνεται ότι υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο παίκτης λοιπόν είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προκειμένου να κατασταλάξει και να πετύχει αυτά που μπορεί να κάνει σε διάρκεια.

Ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας έχει μεγάλες βλέψεις για την πώληση του.

Συγκεκριμένα φαίνεται ότι πιστεύει πως θα λάβει αρκετά χρήματα για τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, κάτι που δύσκολα θα γίνει.

Μάλιστα τονίζεται ότι δεν γίνεται να μην ξέρουν στους πρωταθλητές πως δεν υπάρχει καμία σοβαρή πρόταση ως τώρα για τον Κουλούρη, ενώ δε γίνεται να μην έχουν λάβει και τα μηνύματα που στέλνει συνεχώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή, πως πρόταση πάνω από 2 «χαρτιά» – στην καλύτερη – δεν βρίσκεται.

Μένει να δούμε που θα καταλήξει ο παίκτης, που σε 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, κατάφερε να στείλει 25 φορές την μπάλα στα δίχτυα.